NL

05-12-13BMW M6 Gran Coupé

De BMW M6 Gran Coupé overtuigt vanaf het eerste moment door de krachtige uitstraling van zijn volmaakte verschijning. Op een ongeëvenaarde manier verbindt hij een adembenemend design en een luxueus comfort met een sportiviteit zoals die alleen maar in een BMW M te vinden is. Geen twijfel – compromissen zijn het enige wat niet tot de uitrusting van de nieuwe BMW M6 Gran Coupé behoort.


Met de BMW M6 Gran Coupé heeft BMW M een wagen gecreëerd, die passie voor het buitengewone belichaamt. En deze passie met technologie uit de autosport combineert. Lijnenspel wordt hier karakter. Vormtaal een belofte van absolute topprestaties. En design de drijvende kracht om zienswijzen te veranderen. De BMW M6 Gran Coupé volgt geen platgetreden paden. Hij gaat zijn eigen weg: compromisloos M.

Hoewel de BMW M6 Gran Coupé zich door niets van zijn doel laat afleiden, is hij op de weg toch een bijzonder elegante verschijning. Met zijn lange wielbasis, de langgerekte motorkap en de consequent op een hoge dynamiek afgestemde lijnvoering verenigt deze wagen alle elementen van een sportief design. Zijn unieke karakter wordt nog kracht bijgezet door het M6 logo in de M specifieke nieren met verchroomde dubbele spijlen, door de kieuwen in de flanken en door het volledig uit carbon vervaardigde en opvallende dak.

Perfectie is wanneer aan de hoogste eisen voldaan is. Al van ver laat het krachtige silhouet er geen twijfel over bestaan dat de BMW M6 Gran Coupé alle verwachtingen overtreft.

© foto's: BMW , teksten: BMWBMWs in stock

Terug naar het overzicht