NL

Service

Onderhoud/Herstellingen

Onderhouds- en reparatiekosten aan uw auto komen zelden goed uit en de rekeningen zijn altijd te hoog. Toch is regelmatig onderhoud aan uw auto op termijn kostenbesparend.

Garage Peeters beschikt over de modernste apparatuur om welke storing dan ook op te sporen. Tevens zijn onze monteurs op de hoogte van de nieuwste, technische ontwikkelingen op autogebied door frequente bijscholing en training. Uw auto is daardoor bij ons gegarandeerd in goede handen.

meer lezen >>

Banden

Vraag naar onze interessante bandenprijzen.

Wil u de look van uw wagen eens veranderen kom dan zeker eens langs om een keuze te maken uit ons ruim assortiment van velgen. Ook voor de stockage en omwisseling van uw zomer- en winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres!

meer lezen >>

Depannage

Garage Peeters beschikt over verschillende takelvoertuigen, elk voor specifiek werk.

meer lezen >>

Remmen

Uw remmen zijn van wezenlijk belang voor de veiligheid van u en uw medeweggebruiker. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren

meer lezen >>

Airco

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen zijn 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust.

meer lezen >>

Bosch Pechhulp

Hoe goed de zorg voor uw auto ook is, het kan altijd gebeuren dat u toch stil komt te staan. Bosch Car Service helpt u dan snel en vakkundig weer op weg, indien nodig met vervangend vervoer

Wist u dat er per week zo'n 25.000 mensen, zelfs met nieuwe auto's vol geavanceerde elektronica, stil komen te staan? Ondanks goed onderhoud kan dat ook u overkomen. Een Bosch Car Service garage staat voor kwaliteit. Wanneer u bij een Bosch Car Service garage een auto koopt, of uw huidige auto voor groot onderhoud aanbiedt, wordt u één jaar Pechhulp aangeboden.

Mocht u dan onverhoopt stil komen te staan, dan staat er bovendien vervangend vervoer voor u klaar. Informeer voor de voorwaarden bij uw Bosch Car Service garage.

meer lezen >>

Technische controle

Sinds 1933 is de autokeuring gewaarborgd in ons land .
De regelmatige technische keuring van het Belgisch wagenpark betekent een belangrijke bijdrage tot de verkeersveiligheid.

Een goed onderhouden voertuig is van belang voor de eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van de andere weggebruiker.

Op het ogenblik dat een auto 4 jaar oud wordt of bij de verkoop van een tweedehandswagen, dient een voertuig te worden aangeboden bij de technische schouwing.

meer lezen >>

Leder & Multimedia

In onze afdeling leder en multimedia kan u terecht voor het plaatsen van hoogwaardig origineel leder in uw wagen.

Kleur en combinaties zijn uw eigen keuze. In samenwerking met onze afdeling multimedia (het plaatsen van tv's in hoofdsteunen, dakschermen, computer, playstation, dvd, en video) maken wij van uw wagen een unicum in zijn soort.

meer lezen >>